Victor Ponta a arătat că impozitarea pensiilor speciale nu se referă și la politicieni

0

Victor Ponta face praf Guvernul României și o acuză pe Viorica Dăncilă de demagogie. Liderul ProRomânia arată într-un mesaj pe Facebook că impozitarea pensiilor speciale nu este altceva decât vrăjeală ieftină.

Anunt important pentru toti militarii din Romania – slugile si demagogii din Echipa Viorica Dancila au decis sa va taie pensiile – exact invers decat au promis in 2016 – exact cum a facut Basescu in 2010 / proiectul pe care l-au depus la Senat si pe care fac atata taraboi se refera la PENSIILE MILITARE alaturi de cele ale magistratilor ( fiind insa scutite pensiile parlamentarilor) !

ProRomania am promis ca va proteja tot timpul pensiile militare ( introduse inca de pe vremea lui Alexandru Ioan Cuza si existente in toate tarile NATO) reglementate prin Legea 223/2015 / asa vom face si acum in fata ticalosiei catorva lideri PSD absolut trecatori!

ProRomania sustine renuntarea la cota unica si trecerea la un sistem de impozitare diferentiata / dar pentru toate categoriile de venituri si toate categoriile profesionale! Ceea ce propune acum PSD este un act neconstitutional , demagogic si nefunctional!

Militari romani – azi tradatorii vostri se numesc Dancila, Teodorovici si Fifor ! Sa nu uitati acest lucru!, a afirmat Victor Ponta.

 

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!