Traian Băsescu a recunoscut că a avut succes la blonde

0

Traian Băsescu a recunoscut într-un dialog cu Elena Lasconi că a avut „succes în politică și la blonde”. Mai în glumă mai în serios fostul șef al statului a dat apă la moară zvonurilor care au susținut că a avut o relație cu Elena Udrea.

În urma unui scandal între Traian Băsescu și Radu Cristescu, acesta din urmă a povestit cât de îndrăgostit era președintele.

Băiețeii crescuți de mame își caută la maturitate o nevastă sau o iubită care să semene cu mama. La Băsescu, dragostea vieții a fost Elena. Eu am fost lângă el și am văzut cât a suferit, ca un câine și am făcut terapie cu el – am mai spus asta în postările mele – vreo două luni la Stejarii la piscină. Când îmi plângea și îmi spunea că l-a părăsit Elena și că băiatul cu care este nu o merită, că umblă după femei cu bani și mă trimitea în fiecare zi la Elena acasă să-i spun lucrurile ăstea.

Omul a suferit după ce Elena rărise pasiunea, să zic așa, de când nu a mai fost nici președinte. Unii oameni bogați sau oameni de afaceri au portofelul cu care cuceresc femeile, alții au puterea și funcția.

Să nu credeți că toate femeile care au fost cu Băsescu în relație s-au dus din dragoste sau de frumos ce e. Revenind, după șocul despărțirii de Elena și mai ales după ce Elena a plecat și a și născut, el și-a căutat o nouă iubită care să semene cu Elena – exact cum spuneam eu de acei băieți care își caută neveste care să semene cu mamele – și a găsit-o pe Oana Groza.

Este secretara lui de la cabinetul de senator. A angajat-o acolo și am înțeles că are grijă de fetița ei – ăsta e un lucru lăudabil – și îi plătește Oanei facultatea că doar trebuie să-i găsească și ei o funcție, o poziție și nici nu poți sta tu, președinte deștept, cu o fată care are doar liceul. În loc să-și ducă nepoții la grădiniță, plătește facultatea iubitei.

Povestea cu Oana nu este un secret pe care îl știu doar eu, știe toată lumea începând de la sepepiștii care sunt puși în situația penibilă de a-i căra amanta și de a se face că nu văd diverse tandrețuri și terminând cu toți oamenii din partid. Omul însă nu are jenă, fiind președinte a dat de înțeles că iubește cu năbădăi dar acuma când e senator și europarlamentar. Nu contează nici ce zice doamna Maria, nici că are nepoți și nici că Oana e de-o vârstă cu fiica sa cea mică, a declarat Radu Cristescu, într-un interviu pentru cetăţeanul.net.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!