Sebastian Dobrincu, bun simț și milionar în dolari, la 21 de ani, în SUA

0

Sebastian Dobrincu este un tânăr român, de 21 de ani, care trăiește în Los Angeles, SUA. Este milionar în dolari și duce o viață la care toată lumea visează.

Băiatul a plecat de la 17 ani din România pentru a își îndeplini visurile. A devenit antreprenor de succes și se învârte în cercuri de oameni de succes, precum Mark Zuckerberg, Jeff Bezos etc.

Lucrează de la vârsta de 9 ani când a descoperit programarea. A fost exmatriculat de la școală, fiind tot mai pasionat de tehnologie. Potrivit lui Sebastian Dobrincu, când avea 12 ani lucra de acasă pentru o companie, iar cei de acolo nu știau că este minor.

A venit în SUA pentru prima dată în New York, însă ulterior s-a mutat în Los Angeles fiind atras și de condițiile climatice mai favorabile.

Pe lângă programare Sebastian este atras și de muzică. În acest sens a produs mai multe melodii și lucrează la un album. Într-una dintre pozele făcute publice de acesta se poate vedea că este alături de Selena Gomez.

Tânărul este pasionat de călătorii și o face de fiecare dată când timpul îi permite. Japonia este țara care l-a impresionat cel mai mult.

La un moment dat Sebastian Dobrincu este decis să revină în țară și să pună în aplicare tot ceea ce a învățat în Statele Unite ale Americii. În felul acesta speră să schimbe o parte din mentalitățile de la noi, cam învechite.

Va lăsăm să îl descoperiți mai bine în filmulețul de mai jos.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!