România a avut un record de investiții străine

0

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că în anul 2022 România a avut un record în ceea ce privește investițiile străine. Prim-ministrul a evidențiat faptul că țara noastră are o economie stabilă, iar marile companii externe au înțeles acest lucru. Potrivit datelor oficiale, au fost peste 8 miliarde de euro investiții străine.

Investițiile străine directe au ajuns la un nivel record pentru primele zece luni ale acestui an. Potrivit estimării #BNR, 2022 va fi anul cu cele mai importante #investiții străine. Acest indicator ne arată că marii investitori văd, foarte clar, perspectivele de creștere pe termen lung ale economiei românești și includ #România în calculele care implică plasarea de capital.

O spun cu toată convingerea: România este o țară cu o economie #stabilă și #performantă, iar acest lucru este confirmat de încrederea pe care o au investitorii în capacitatea de dezvoltare a țării. Intrarea masivă în țară a investițiilor se observă în rata de creștere a economiei naționale, multiplele oportunități de afaceri care apar pe piața internă, dar și crearea de noi locuri de muncă în perioada următoare, atât de necesare #creșterii nivelului de trai al tuturor, a anunțat premierul Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!