Postul TVR va fi sancționat după programul de Revelion?!

1

Scandal total în TVR după programul difuzat de Revelion. Postul a criticat în noaptea dintre ani toate măsurile luate de Guvern pentru a stopa răspândirea coronavirusului. Doi dintre cei care au blamat acțiunile executive împotriva virusului Covid-19, Mugur Mihaescu și Dan Bitman, au primit o „căruță” de bani pentru a fi la TVR de Revelion. Rămâne de văzut dacă cei doi vor fi sancționați în vreun fel de public la propriile show-uri.

Iulian Bulai, deputat USR și președintele Comisiei pentru Cultură, Arte, Mijloace de Informare în masă din Camera Deputaților a criticat conducerea TVR și susține că trebuie schimbată.

În ultimele 7 luni Guvernul României a dat redacțiilor de presă private aproximativ 40 mil €, pentru a scrie despre măsurile guvernului luate împotriva pandemiei. Am contestat constant ineficiența acestei măsuri. Acum 2 zile, pe banii noștri, TVR1 a avut de revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirațiilor. Ceva mai contraproductiv nu se putea. Dai tot anul 40 de mil € ca să informezi lumea (ineficient), dar permiți dezinformare pe bani publici la televiziunea publică în plină pandemie. În prime time. De revelion. Adică sabotezi măsurile împiedicare a răspândirii bolii. Pe bani mulți. Voi chema în curând la Parlament reprezentanții CNA pentru a ne oferi un punct de vedere asupra acestei situații. Firea, Olguța și Dăncilă au plecat. Doina Gradea trebuie să plece din TVR și să ia cu ea și pe partenerii PSD care au mai rămas acolo. Ne întâlnim în sesiune ordinară în februarie și începem curățenia, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Replica a venit din partea lui Mugur Mihaescu, la Antena 3, care susține că nimeni nu are voie să îngrădească libertatea de exprimare.

Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură?, a susținut Mugur Mihaescu.

Citește
1 Comentariu
  1. Un Roman spune

    mita 40 mil vrei sa zici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!