Peste 7 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19 vor intra în țară

0

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că în lunile următoare România va primi peste 7 milioane de doze de vaccin anti-Covid-19. În felul acesta, se speră ca până în toamnă pandemia de coronavirus să fie controlată.

Vaccinarea este voluntară. Nu se pune problema acordării unor facilităţi în acest moment. Cine vrea să se vaccineze este binevenit şi sunt vaccinuri şi vor fi în perioada următoare pentru toată lumea. Primim peste 7 milioane de vaccinuri doar în următoarele două luni, a spus ministrul Sănătății.

Șeful de la Sănătate susține că se discută ca cei care se vaccinează să poată fi mai liberi și să poată participa la anumite evenimente.

E o discuţie la nivel internaţional. Cu siguranţă, la un moment dat, ar putea să existe o discuţie despre vaccinare, testare şi alte modalităţi de a participa la anumite activităţi în siguranţă, fie că vorbim despre restaurante, fie că vorbim despre diverse evenimente, dar nu avem în acest moment o discuţie în sensul acesta în România, a afirmat ministrul Sănătăţii.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!