Orban a anunțat ce măsuri de ajutorare se vor menține și după 1 iunie

0

Ludovic Orban a anunțat că o parte din măsurile de susținere pentru domeniile afectate de epidemia de coronavirus vor fi menținute și după 1 iunie.

Șeful Guvernului s-a consultat marţi cu reprezentanţi ai industriei muzicale cu privire la măsurile de sprijin guvernamental pentru industria creativă şi despre condiţiile de reluare a activităţii atunci când situaţia epidemiologică o va permite, scrie agerpres.ro.

Am încercat să susţinem cetăţenii care au fost afectaţi de pandemia COVID. În ceea ce priveşte industria creativă, pentru că există o varietate foarte mare de forme de organizare a activităţii, ne gândim la măsuri concepute pentru o adresabilitate cât mai largă. Vrem să menţinem, până la 1 iunie 2020, toate măsurile de sprijin acordate pe perioada stării de urgenţă, iar de la această dată, le vom prelungi pentru acele domenii care continuă să fie afectate de restricţii, printre care se află şi industria spectacolelor, a declarat premierul Ludovic Orban.

Discuțiile s-au axat pe măsurile de protecție sanitară, în perspectiva pregătirii perioadei de reluare graduală a activităţii culturale şi spectacolelor, ţinând cont de riscul epidemiologic.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!