O femeie care trebuia să nască a primit diagnosticul de hernie

0

O femeie însărcinată în 9 luni, din Tismana, s-a prezentat la Spitalul din Târgu Jiu acuzând dureri abdominale. Doctorii au stabilit că are hernie ombilicala, deși semnele erau de naștere. Surprinzător este că nici femeia în cauză nu știa că este gravidă.

„Medicul chirurg și ceilalți medici prezenți în sala de operații au fost chemați, la prima oră, de către conducerea unității sanitare pentru a afla exact ce s-au întâmplat. Pacienta în vârstă de 35 de ani se afla la Terapie intensivă pentru recuperarea postoperatorie, iar nou născutul este internat la Neonatologie, ambii fiind în stare stabilă de sănătate“, a spus Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, potrivit adevarul.ro.

Oamenii legii au intrat pe fir și încearcă să stabilească ce s-a întâmplat în acest caz și dacă este cineva vinovat.

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, potrivit cărora o femeie a fost operată de medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență de hernie, iar în urma intervenției, cadrele medicale au stabilit că aceasta era însărcinată, au fost dispuse verificări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale în consecință”, a transmis IPJ Gorj.

Foto: Pexels.com

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!