Nicușor Dan, probleme grave înainte de alegerile locale

0

Nicușor Dan are de dat niște explicații după ce în mass-media a apărut o înregistrare cu acesta când intervine pentru un om de afaceri care avea probleme cu Primăria Sectorului 4. Candidatul PNL-USR-PLUS la fotoliul de primar al Capitalei a garantat pentru omul de afaceri pentru a nu fi sancționat, deși legea prevedea așa.

Pe înregistrare este rostit numele lui Mihai Mitrache, cel care are mai multe probleme cu Primăria Sectorului 4 din cauza unei locații din ”Parcul Lumea Copiilor”.

Filmarea a fost prezentată de Dana Budeanu, care l-a ironizat pe candidatul la Primăria Capitalei cu corectitudinea și verticalitatea lui.

Nicușor Dan este candidatul pur și varianta imaculată, deloc coruptă, la alegerile locale, respectiv la Primăria București.

Momentul în care candidatura lui a fost anunțată, eu am tot făcut tot felul de postări etc… Părerile, postările, caterincile, ca și aceasta de astăzi, despre Nicușor Dan se întind pe patru ani. Nu exista Firea, nu exista campanie, nu exista miză. Astăzi, miza mea este să votați corect. Nu este nimeni miza mea. Nu sunt nici PNL-istă, nici PSD-istă. Nu sunt nici analist politic, nici nimic. Sunt un cetățean.

În ultimii 4 ani am tot scris despre Nicușor Dan, care, de fapt, de când se știe el, a dezvoltat… bine… pentru mine ești un fătălău pentru că tu de fapt ai pe unii în spate, tu ești de fapt o păpușică. Degeaba ai în spate 7. 000 de avocați care fac toate manevrele astea și combinațile cu mafia imobiliară, dar nu e neapărat mafie, sunt dezvoltatori imobiliari.

Ce știu eu știe și fratele tău Rareș, și aia din spatele tău, și tu și toată lumea. Repet. Eu voi rămâne băiat. Că așa sunt eu băiat. Nu-s fată, a spus Dana Budeanu.

Ascultați mai jos conversația dintre Nicușor Dan și angajatul Primăriei Sectorului 4.

ÎNREGISTRARE cu Nicușor Dan

ÎNREGISTRARE cu Nicușor Dan – Cum își folosea influența pentru a ajuta un controversat om de afaceri să nu fie sancționat de Primăria Sectorului 4(Preluare Verdict Politic 14.09.2020)

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 14 septembrie 2020

 

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!