Nicușor Dan – o nouă înregistrare cu probleme

0

Nicușor Dan simte, probabil, cum îi fuge pământul de sub picioare cu doar o săptămână înainte de alegerile locale. Dana Budeanu a prezentat un nou filmuleț în care candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Capitalei apare alături de Cătălin Grigore, de la Sud Rezidenţial, prietenul din copilărie al lui Nica, şeful Clanului Sportivilor.

Dana Budeanu o susținătoare a Gabrielei Firea a comentat subiectul în stilul caracteristic.

Sub Rezidenţial. În 2011 fostele sere Berceni trec printr-un PUZ la categoria ‘curţi, construcţii’. Până în 2018 pe acest teren s-a construit. În 2018, în aprilie, trece PUZ-ul domnului Nica, şeful Clanului Sportivilor. La opt luni de la aprobarea acestui PUZ, domnul Nicuşor Dan, prin cele două asociaţii ale dânsului, contestă PUZ-ul pe motivul că este spaţiu verde. Nu a contestat PUZ-ul din 2011, a contestat doar PUZ-ul din 2018, bucăţica domnului Nica. S-a dus să salveze un colţişor. Procedura de atac este una perversă, pentru că tu în momentul în care ataci astfel pierzi sigur. Specialitatea caracatiţei domnului Nicuşor Dan este să piardă în urma unei înţelegeri. Ca să pierzi, tu dai în judecată în aşa fel încât să poţi să pierzi. Din secunda în care tu ataci PUZ-ul, ăia nu mai pot să vândă, dar pot construi în continuare. Ăla trebuie să ajungă la un acord cu tine, pentru că la cartea funciară apare acest litigiu.

Toţi dezvoltatorii imobiliari care urmăresc acum Verdictul sunt pe scaun de leşinaţi, pentru că sunt în aceeaşi situaţie sau au fost cu Nicuşor Dan. Aşadar, el face această acţiune, îţi blochează posibilitatea de a vinde, tu faci orice ca să ajungi la o înţelegere, după care el pierde. Singurul lucru pe care poţi să-l faci e să-i blochezi pe ăia să nu vândă. Nimic pentru cetăţeni. Totul se încheie, vorba lui Băse, într-un birou. Băsescu l-a întrebat pe Nicuşor Dan ce a făcut la One Properties, cum s-a înţeles cu One Properties, susține Dana Budeanu în video.

Vezi aici înregistrarea video în care apare Nicușor Dan la minutul 10.

Verdict Politic – Dana Budeanu – 21.09.2020

NICUSOR DAN FILMAT!DETALII – https://www.stiripesurse.ro/breaking-dana-budeanu-prezinta-inregistrare-video-cu-nicusor-dan-imaginile-care-atunca-in-aer-alegerile-locale-in-capitala_1507496.html

Publicată de stiripesurse.ro pe Luni, 21 septembrie 2020

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!