Nelu Tătaru: Sunt specialişti care cred că ar trebui să ne închidem două luni

0

Pandemia de coronavirus este tot gravă în România. Autorităţile române sunt îngrijorate după ce au fost raportate în ultima perioadă toot mai multe persoane infectate cu coronavirus și s-a trecut de 3.000 de cazuri pe zi, iar specialiștii consideră că vom ajunge la 5.000 pe zi.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, îndeamnă populația să respecte regulile de distanțare socială, să se spele pe mâini și să poarte mască, acestea fiind singurele modalități prin care putem stopa răspândirea virusului ucigaș din China. Tătaru nu crede că introducerea stării de urgenţă ar rezolva problema.

Să ne închidem o lună? Sunt specialişti care cred că ar trebui să ne închidem două luni.

Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să respectăm nişte restricţii pe care le-am impus încă de la începutul acestei pandemii şi să ne gândim la cei de lângă noi care nu mai sunt din cauza acestei pandemii, să ne gândim la cei care suferă şi să ne gândim la un corp medical care în acest moment şi ei sunt cu credinţa în suflet şi în acest moment sunt aceiaşi de la începutul acestei pandemii şi merg în continuare şi ţin să le mulţumesc încă o dată aici în faţa dumneavoastră.

Suntem împreună suntem acolo şi eu sper ca cei care ne furnizează aceste cazuri şi care înainte de a ajunge în spital nu cred în aceste cazuri să-şi reaşeze un pic atât atitudinea, cât şi discursul.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!