Mădălina Dobrovolschi se întoarce pe micul ecran cu o nouă emisiune

0

Mădălina Dobrovolschi revine pe micul ecran cu un nou show mai mult sau mai puțin politic. Aceasta a ajuns la un acord cu TVR pentru a realiza emisiunea „Ţară, ţară, cine eşti?”, care va avea premiera vineri 30 septembrie de la ora 18:55.

Fiecare ediție va dezbate o problemă cu doi invitați. Unul care știe din punct de vedere profesional toate chichițele problemei și altul care a ajuns un exemplu prin felul său de a rezolva situațiile complicate.

Este o bucurie pentru mine reîntoarcerea în lumea pe care o cunosc cel mai bine şi care a fost mereu cea mai apropiată de sufletul meu – televiziunea. Şi mă întorc oferind publicului un proiect de suflet. O emisiune care este dedicată nu problemelor, ci soluţiilor, o emisiune în care vedem că indiferent în câte topuri negative ar fi aşezată România, sunt oameni care reuşesc să găsească rezolvări. Implicarea socială, caritatea, disponibilitatea de a face bine schimbă mult soarta unei comunităţi. Vom cunoaşte împreună oamenii care au energia, deschiderea şi implicarea de a scoate România din zona topurilor negative. Şi vom vedea dacă soluţiile lor pot fi multiplicate la nivelul întregii societăţi. Abia aştept să mă revăd cu telespectatorii şi sper că <<Ţară, ţară, cine eşti? >> va intra în lista lor de preferinţe, a declarat Mădălina Dobrovolschi pentru tvr.ro.

Foto: economedia.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!