Camera Deputaților a decis să mărească salariile primarilor

0

România este țara tuturor posibilităților, fiindcă deși este o criză mondială de proporții politicienii noștri au votat creșterea salariilor primarilor, viceprimarilor, președinților și vicepreședinților Consiliilor județene. Trebuie precizat că Marcel Ciolacu este președintele Camerei Deputaților.

Camera Deputaților a decis, cu 168 de voturi pentru, 79 de voturi împotrivă şi 4 abţineri, creșterea salariilor celor care îi ajută pe ei să ajungă în funcții. Teoretic și practic este o recompensă pentru munca depusă la partid, în timp ce românii de rând nu știu cu ce își vor plăti facturile la iarnă.

În acest sens un viceprimar într-o comună de 3.000 de locuitori ar urma să primească în plus la salariu 1.410 lei brut. Totodată, viceprimarul Bucureștiului ar putea beneficia după votul deputaților de 4.230 de lei brut în plus la salariu. În cazul primarilor, aceștia vor primi în plus de la 1.880 de lei brut, în cazul unei comune de până la 3.000 de locuitori, și până la 4.700 de lei brut în cazul primarului Bucureștiului, potrivit hotnews.ro.

Legea trebuie să fie promulgată de președintele Klaus Iohannis pentru a intra în vigoare.

1960 – Iolanda Balaș a stabilit un nou record mondial la săritura în înălțime, 1,85 metri. Evenimentul a avut loc la București.

1961 – Valeriu Bularca a fost primul român din istorie care a obținut un titlu mondial la luptele greco-romane. Evenimentul a avut loc la Campionatul Mondial, de la Yokohama, din Japo

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!