Ludovic Orban: Coșmarul pe care îl trăiește România de 3 ani a încetat

0

Guvernul Viorica Dăncilă a căzut după ce moțiunea de cenzură a fost votată de 238 de parlamentari. Ludovic Orban a anunțat că PNL este pregătit de guvernare cu maxim 15 ministere.

Coșmarul pe care îl trăiește România de 3 ani a încetat. Astăzi, Parlamentul României a demis Guvernul PSD. Mulțumesc președintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisivă în succesul acestei moțiuni, le mulțumesc colegilor mei, le mulțumesc tuturor aliaților politici care au stat alături de noi, în ciuda unor oferte ticăloase.

Nu ne bucurăm astăzi! Guvernarea României este un lucru mult prea grav și mult prea importantă pentru tot poporul român. Guvernul va fi readus în serviciul cetățeanului. Mâine, la ora 9 am convocat BPN-ul PNL pentru a stabili strategia pe care o vom avea în perioada următoare, pentru a stabili echipa care va merge la Cotroceni și mandatul cu care vom merge la Cotroceni.

Salut și respect toți parlamentarii care rezistat tentațiilor și au stat alături de noi. Felicit parlamentarii pentru că în sfârșit am oprit PSD să facă rău României, a spus Ludovic Orban.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!