Liviu Dragnea, primul interviu din închisoare

0

Liviu Dragnea a acordat primul interviu, de când a încarcerat, fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, acum prezentatoare la Realitatea Plus.

Fostul lider PSD îl atacă dur pe Vasile Dincu, despre care spune că a venit cu ideea de statul paralel, acesta fiind prieten cu Florian Coldea de la SRI.

Eu îmi asum faptul că l-am considerat unul dintre cei mai buni prieteni. Am ținut enorm la Vasile Dincu. Mă și feresc să vorbesc urât. Eu vreau să spun că despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dincu. Primele explicațîi despre ce înseamnă acest sistem ocult mi le-a făcut prietenul meu Vasile Dincu. Le știa din discuțiile pe care le avea cu cei de la SRI, Maior și Coldea. Ceea ce mi-a spus s-a adeverit. Nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau o reprezentare în realitate. Vă dau un exemplu, în legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic.

Într-o seară am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3, chiar în seara în care ANAF s-a dus să îi scoată din sediu. Dincu și Coldea erau împreună, se uitau împreună la Antena 3 şi în timpul emisiunii Kovesi l-a sunat pe Coldea. Era foarte nervoasă, că o să mă bage în pușcărie, cum îmi permit eu să apăr Antena 3, care este un post împotriva dumeaei.

Cu dosarul referendumul Vasile Dincu era foarte revoltat, ii certa pe cei de la SRI că e un dosar politic și trebuie să înceteze practicile acestea. Orice ar fi, eu nu mă dezic de el, pentru că mulți ani am avut extrem de multe discuții, a declarat Liviu Dragnea, în interviul de la Realitatea Plus.

Liviu Dragnea l-a făcut praf pe Marcel Ciolacu despre care spune că mimează opoziția față de Klaus Iohannis.

Iohannis nu are acum un adversar care să îi combată toate accesele şi atitudinile dictatoriale. Cel mai bine se întâmplă nişte abuzuri şi mi se ia un drept la comunicare, pentru a nu deranja. Este foarte simplu. Majoritatea ciugulesc din palma Guvernului. Mai apar din când în când nişte semne timide de contre sau a nu fi de acord cu anumite lucruri, dar în final toată lumea devine înţeleaptă şi cu multe plecăciuni se merge înainte spre o situaţie destul de rea, a adăugat Dragnea, într-un interviu la Realitatea Plus.

Fostul președinte al Camerei Deputaților a ieșit la atac, fiindcă în perioada următoare urmează un Congres în PSD, iar foștii lui aliați încearcă să câștige puterea în partid.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!