Klaus Iohannis a transmis un mesaj pentru românii din Diaspora

0

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj românilor din Diaspora prin care îi îndeamnă să nu se întoarcă în țară de Paște. Șeful statului a precizat că cei care vor veni din Diaspora vor intra direct în carantină sau în izolare.

Se apropie sărbătorile pascale. Trebuie să le spunem cu tristețe, dar și cu sinceritate, să nu vină în acest an acasă de sărbători. În Europa practic nu se mai poate circula.

Este foarte, foarte complicat. Iar atunci când totuși vin în țară, conform normelor în vigoare stabilite de experți, ei trebuie să intre direct în izolare sau în carantină, de la caz la caz.

Și atunci ce rost ar avea să vină, ca să ajungă în carantină sau în izolare pentru cel puțin două săptămâni?

Așadar, transmiteți pe toate canalele: românii din afara granițelor ne sunt dragi. Ne dorim să-i vedem, ne-am dori să fim împreună, dar în acest an, de aceste sărbători nu se poate.

Este trist, dar trebuie să fim sinceri pentru a nu crea așteptări care pe urmă nu se împlinesc, a transmis Klaus Iohannis.

În România au fost confirmate, până acum, 277 de infecții cu coronavirus. 25 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!