Karl Nehammer susține că nu este dușmanul României

0

Cancelarul Austriei Karl Nehammer a discutat personal cu Klaus Iohannis și susține că nu are nimic personal cu România, însă problema migrației este una adevărată. Cu alte cuvinte, acesta acuză în continuare țara noastră de criza migrației, deși datele statistice arată altceva.

Poziția Austriei este că trebuie să sprijinim Bulgaria și România. Nu este vorba de o țară împotriva celeilalte, ci este o problemă de securitate. Avem în Austria mai mult de 75.000 de persoane neînregistrate, iar 20.000 de imigranți ilegal au traversat România. De ce știm asta? Datorită anchetelor poliției austriace. Acum trebuie să găsim o soluție pentru această problemă.

În Austria am înregistrat sute de mii de imigranți iar 75.000 nu sunt înregistrați. Este un număr uriaș. Este o chestiune de securitate pentru întreaga Uniune Europeană. Nu e vorba de a fi împotriva Bulgariei, României. Trebuie să rezolvăm împreună o problemă de securitate. Cred că o vom face, înaintea Consiliului European, a declarat Karl Nehammer potrivit digi24.ro.

Foto: antena3.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!