Joe Biden, noul președinte al SUA. Klaus Iohannis i-a transmis un mesaj

0

Joe Biden este noul președinte al Statele Unite ale Americii. Acesta l-a învins pe Donald Trump și a devenit al 46-lea șef de stat al SUA. După ce a fost declarat învingător, Joe Biden a susținut un discurs pentru toți cetățenii americani.

Oamenii acestei națiuni au vorbit, ne-au atribuit o victorie clară, dar nu sunt state roșii și state albastre, sunt doar Statele Unite ale Americii.

Cei care ați votat pentru președintele Trump, vă înțeleg dezamăgirea, și eu am pierdut de câteva ori, dar haideți să ne dăm reciproc o șansă, să fim toți americani, să fim uniți și să construim, e timpul să vindecăm America.

E timpul să lăsăm deoparte cuvintele grele, să mai scădem temperatura, să ne vedem din nou, să ne ascultăm din nou și să avansăm. Trebuie să încetăm să ne tratăm oponenții drept dușmani. Nu sunt dușmani. Sunt americani. Biblia ne spune că pentru orice există un timp, un timp pentru a construi, un timp pentru a culege, un timp pentru a semăna și un timp pentru a vindeca. Este timpul să vindecăm America, a declarat Joe Biden.

Klaus Iohannis a transmis public un mesaj de felicitare noului președinte al Statele Unite ale Americii.

Felicitări președintelui ales Joe Biden pentru victoria sa. Aștept să consolidăm și mai mult parteneriatul nostru strategic solid și dinamic, în toate componentele sale. România va continua să lucreze pentru întărirea securității, prosperității și rezilienței comunității noastre transatlantice, a scris Klaus Iohannis pe Twitter.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!