Irinel Columbeanu trăiește cu chirie. Este falimentar

0

Irinel Columbeanu are probleme mari cu banii. Dacă în urmă cu 7 ani avea o avere de 70 de milioane de euro, acum acesta a ajuns să trăiască cu chirie.

Ajuns la vârsta de 62 de ani, Irinel Columbeanu a pierdut casa din Izvorani și a renunțat la mașinile scumpe.

Potrivit apropiaților săi, acesta s-ar fi mutat cu chirie într-un apartament cu două camere, de lângă București. Acesta ar fi fost de fapt și motivul pentru care a lăsat-o pe Irina, fiica sa, să se mute în America, unde trăiește mama ei, Monica Gabor.

Cum era odată

În anul 2007, când Irinel Columbeanu avea 49 de ani, el era unul dintre cei mai râvniși miliardari din România. Conducea o mașină de top, un Rolls Royce Phantom EWB, care mai era și personalizat! Își pusese beculețe în formă de steluță pe tavan, perdele electrice, geam mobil care sapara pasagerii de șofer, ca la limuzină! Mașina l-a costat 600.000 de euro. Și unde mai pui că mai avea și un Bentley de 220.000 de euro! Tot atunci, Irinel Columbeanu deținea mai multe terenuri la Ciolpani și un palat la Izvorani.

După ce în anul 2006 a făcut nuntă mare cu Monica Gabor, iar în anul 2011 au divorțat, viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat. În prezent, afaceristul a ajuns în sapă de lemn. Toate afacerile acestuia au dat faliment și a ajuns să trăiască într-un apartament cu două camere, cu chirie.

Irinel a trimis-o pe micuță în America, la mama ei, căci el nu mai putea plăti taxele școlare.

Irina se află în America de doi ani. Ea învăţa la Liceul Francez «Anna de Noaielles» unde taxele de şcolarizare sunt între 5.000 şi 7.000 de euro. Irinel a considerat că neavând posibilitatea să-i mai ofere fiicei sale un astfel de confort, e mai bine să meargă la mama ei, au spus surse pentru Click.

Pentru a face un ban, Irinel Columbeanu a participat și la emisiunea „Asia Expres”.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!