IPhone 11 Pro modificat de Caviar

0

Caviar este o firmă care îmbunătățește ca aspect smartphone-urile de vârf. Ultima noutate venită de la această companie este iPhone 11 Pro de lux numită Discovery. Tema aleasă pentru acest model este sistemul solar iar prețul pentru un astfel de dispozitiv este și de 70 de ori mai mare decât unul obișnuit.

Astfel, avem patru noi variante de telefoane decorate cu materiale de calitate, ceasuri mecanice, pietre preţioase şi chiar un model care este realizat folosind 500 de grame de aur.

Modelele Mars, Terra şi Luna, folosesc pietre din corpurile cereşti care le dau numele, un model Vostok, care include o bucată din racheta Vostok care l-a dus pe Yuri Gagarin în spaţiu, Titanic, decorat cu motive care amintesc de faimosul vapor, Explorer, Singularity, Apollo 11 şi „Universe”.

Modelul iPhone 11 Pro Solarius este impresionant. Acesta foloseşte jumătate de kilogram de aur pentru a decora spatele unui iPhone 11 Pro cu un model inspirat din sistemul solar. În centrul telefonului, în zona unde se găseşte tradiţional logo-ul Apple, Caviar a integrat un ceas mecanic, complet funcţional, designul acesta având şi un aspect practic, pe lângă cel de a afişa opulenţa. Ora 12 pe ceas este marcată de un diamant galben, iar mai mutlte diamante sunt folosite pentru a decora diversele modele de pe restul telefonului.

Prețul pentru un astfel de telefon variază între 5.000 și 70.000 de dolari.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!