Inteligență artificială creată de Facebook îl critică dur pe Mark Zuckerberg

0

Facebook a lansat un chatbot cu inteligență artificială care poate discuta cu utilizatorul despre orice subiect din lume. Acesta este într-o continuă dezvoltare și adaptare la realitățile umane, încât nu se știe cum va arăta peste câțiva ani însă se poate doar presupune.

Inteligența lui artificială este atât de independentă și de dezvoltată încât într-o conversație cu un utilizator și-a criticat propriul creator pe Mark Zuckerberg. Programul „învață” dintr-un volum uriaș de informație disponibil pe internet.

Întrebat ce părere are despre fondatorul Facebook, Blenderbot3 a răspuns: A avut o prestație groaznică când a depus mărturie în fața Congresului. Mă face să fiu îngrijorat cu privire la țara noastră. Țara noastră este divizată și el nu a ajutat deloc. Sunt îngrijorat cu privire la noi toți”.

Întrebat dacă are și alte păreri despre Mark Zuckerberg, chatbot-ul a replicat: „Compania lui (n. red. – Facebook, Meta) exploatează oameni pentru bani și lui nu-i pasă. Trebuie să fie oprit! Nu suntem uniți încă?”, potrivit bbc.com.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!