Guvernul Florin Cîțu are zilele numărate

0

Război total între PNL și USR-PLUS. După ce Florin Cîțu l-a demis pe ministrul Justiției, Stelian Ion, nu pare a mai fi cale de întoarcere și guvernarea să continue în forma actuală. Drept urmare, PSD a scris textul moțiunii de cenzură și speră ca de data aceasta să aibă câștig de cauză.

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a scris pe Facebook un textul în care îndeamnă parlamentarii USR-PLUS și AUR să semneze pentru căderea Executivului Florin Cîțu.

Un lucru e clar! Acest guvern, care a adus haos și sărăcie, trebuie să plece acum! Iar pentru asta există o singură variantă: toți cei interesați să semneze alături de noi moțiunea de cenzură de mai jos! Fără șantaj, fără jocuri pe sub masă, fără interese obscure.

Așadar, stimați colegi de la USR: lăsați poveștile! Vreți să rămâneți în Guvern? Sau vreți – cu adevărat!- ca acest guvern să pice?

Așadar, stimați colegi de la AUR: lăsați poveștile! Vreți să vă faceți capital electoral pe spinarea românilor, pe dramele lor? Sau vreți ca Guvernul Cîțu să plece?

Aveți probleme cu textul? E ceva neadevărat? Haideți să stăm la aceeași masă și să-l discutăm! Pentru că, nu-i așa, cu toții ne dorim să scăpăm de Guvernul Cîțu! Vă mulțumesc și vă doresc multă sănătate!, a scris Marcel Ciolacu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!