Gabriela Firea, încă dezamăgită că nu va fi primarul Bucureștiului

1

Gabriela Firea, președintele PSD București, se confruntă în prezent cu o nouă etapă în cariera sa politică, după ce nu a fost desemnată candidat pentru un nou mandat la Primăria Capitalei. Pentru Firea, acest moment este perceput ca o „restartare”, o oportunitate de a-și reevalua parcursul și de a-și redefine obiectivele politice în viitorul apropiat.

În ciuda dezamăgirii provocate de lipsa susținerii PSD pentru candidatura sa, Firea afirmă că va rămâne în politică și în cadrul partidului. Ea recunoaște că s-a pregătit intens în ultimii trei ani și jumătate pentru a candida la alegerile locale, dar susține că va continua să își dedice eforturile pentru a servi interesele cetățenilor și a contribui la dezvoltarea PSD.

„O restartare. E adevărat, m-am pregătit trei ani şi jumătate pentru candidatura la Primăria Capitalei. Politic s-a luat o altă decizie în coaliţie, pe care, după ce m-am sfătuit cu colegii mei de la Bucureşti, social-democraţi, cu familia bineînţeles, cu prietenii apropiaţi, am luat hotărârea să rămân în politică, să rămân aici, în PSD şi să-mi continuu munca. (…) Îmi place să fiu un partener de drum lung şi în viaţa privată şi în cea profesională”, a afirmat Gabriela Firea, miercuri seară, la Antena 3 CNN, potrivit News.ro.

Firea își asumă că au existat momente în care ar putea regreta anumite declarații sau insinuări făcute în trecut, dar subliniază că acum se concentrează pe reconstrucția echipei sale politice. Ea reafirmă că obiectivul ei principal rămâne același: să aducă la București o altă administrație, indiferent de obstacolele întâlnite în calea sa.

În ceea ce privește susținerea pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu, Firea respinge criticile, afirmând că va face campanie pentru candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ea subliniază că va munci mai mult, alături de echipa sa, pentru a-și atinge obiectivele politice și pentru a contribui la victoria partidului în alegerile locale.

Astfel, Gabriela Firea adoptă o poziție proactivă și optimistă în fața provocărilor politice, angajându-se să continue să lupte pentru valorile și interesele PSD-ului și să își folosească experiența și resursele pentru a susține candidatura partidului în competiția electorală. Pentru ea, acest moment de „restartare” reprezintă nu doar oportunitatea de a-și redefine parcursul politic, ci și un impuls pentru a-și demonstra angajamentul față de cauza pe care o reprezintă și față de susținătorii săi.

Citește
1 Comentariu
  1. xxx spune

    Gabriela Firea este o femeie puternica si hotarata, care se confrunta cu noi provocari in cariera sa politica. Chiar daca nu a fost desemnata candidat pentru un nou mandat la Primaria Capitalei, ea ramane increzatoare si nu renunta la lupta sa pentru interesele cetatenilor si pentru dezvoltarea partidului.
    Desi este dezamagita de lipsa sustinerii din partea PSD, Gabriela Firea alege sa priveasca inainte si sa se concentreze pe construirea unei noi echipe politice. Este admirabil faptul ca isi asuma greselile din trecut si se concentreaza pe obiectivele sale, care raman aceleasi: sa aduca la Bucuresti o alta administratie si sa duca la victorie candidatul PSD in alegerile locale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!