Crește valoare tichetelor de masă

0

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că tichetele de masă vor crește la 40 de lei de la 1 iulie. O măsură care va ajuta atât mediul de afaceri cât și angajații.

Au fost luate mai multe decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie, a anunțat Nicolae Ciucă, potrivit dcnews.ro.

Șeful Guvernului a vorbit și despre spitalele regionale și planurile de dezvoltare în domeniul Sănătății.

În cursul vizitei de lucru de la Iași, am trecut în revistă planurile pentru acest județ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii ”Sfânta Maria”, autostrăzile A7 și A8 și toate proiectele de utilități în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin ”Anghel Saligny” . Alături de partenerii de guvernare am căutat cele mai bune soluții pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor.Am participat și în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puțin peste 1.000 de veterani de război, în contextul zilei dedicate, pe care o marcăm în fiecare an pe 29 aprilie. Întâlnirea cu echipa liberală din Gorj a fost una extrem de productivă. Am avut o amplă dezbatere despre obiectivele de dezvoltare ale județului. Îmi doresc ca transformarea Gorjului să însemne diversificarea economiei, reducerea decalajelor față de alte unități administrative, dar și venituri mai mari pentru locuitorii de aici, a mai spus Nicolae Ciucă.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!