Bătaie în toată regula între doi membri PSD

0

Coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR atârnă de un fir de ață, după ce s-au intensificat atacurile în ultima perioadă. Surprinzător, însă, lucrurile nu sunt roz nici în interiorul partidului PSD, acolo unde doi membri important s-au luat efectiv la bătaie.

Mai exact Cătălin Răducanu, directorul cancelariei prefectului judeţului Vrancea, s-a bătut cu Dragoş Bârlădeanu, într-un club din Focşani. Incidentul a fost făcut public printr-un mesaj pe Facebook chiar de către unul dintre protagonişti.

Cu mare dezamăgire spun acest lucru plecând din sediul Poliţiei: ieşind în oraş la un club din Focşani, împreună cu soţia şi prieteni foarte apropiaţi, am fost agresat fizic grav de către Cătălin Răducanu, consilierul principal al prefectului judeţului. Într-un conflict la care a luat parte si Roşu Bogdan, încercând să-l aplanez, Răducanu Cătălin (cunoştinţă de-a mea de 43 de ani) a sărit pe mine cu pumnii dându-mă jos din picioare. Nu m-aş fi aşteptat niciodată! Urât de tot! Am făcut plângere penală cu martori şi mi s-a eliberat certificat medico-legal! Sunt ferm convins că Poliţia şi organele de urmărire penală îşi vor face datoria! Doamne ajută pentru toata lumea!, a scris, pe Facebook, Dragoş Bârlădeanu, fost deputat PSD.

Se pare că cei doi membri PSD erau prieteni vechi și cu toate acestea s-au bătut.

Foto: libertatea.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!