Andreea Bălan se mărită

0

Andreea Bălan are din nou motive de bucurie. Dupa ce a trecut prin clipe groaznice și era gata să își piardă viața când a dat naștere celei de a doua celei de-a doua fetițe frumoasa cântăreață are motive de fericire. Pe 15 septembrie aceasta se va căsători și în aceeași lună va avea loc și botezeul mezinei familiei, Clara Maria.

La marele eveniment Andreea Bălan va avea trei rochii de mireasă: una la biserică, pentru valsul mirilor și pentru petrecerea de seară.

Trei rochii de mireasă, e suficient, nici nu am timp să mă schimb cu toate. Una va fi la biserică și va avea o trenă foarte lungă și grea. Are modele speciale pe ea. Merg la probă, în fiecare săptămână. E minunat! Stau între rochii de mireasă.

A doua va fi la vals, e specială pentru dans. Nu are trenă, este mai scurtă și despicată să pot să dansez. Ultima este o surpriză, nu este o rochie, e altceva! E o surpriză! Una e alb cu puțin roze, una este alb cu puțin argintiu și cealaltă este argintie.După nuntă, văd eu ce fac cu rochiile. Le port cumva, le dezmembrez și le port pe scenă, a spus Andreea Bălan pentru Viva!

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!