Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura la PMB

0

Vlad Voiculescu și-a lansat oficial candidatura pentru Primăria Capitalei. Proiectul său se numeşte „Bucureşti, capitala oamenilor buni” şi se bazează pe patru principii esenţiale: curăţenie, calitate, control şi colaborare, informează Mediafax.

Acesta va fi susținut de partidul PLUS și Dacian Cioloș. Până acum doar Gabriela Firea a anunțat că va candida pentru un nou mandat la Primăria Bucureștiului și Theodor Paleologu.

Problemele mari ale Bucureştiului, o parte dintre ele sunt cunoscute, o altă parte o vedem astăzi. Vedem calitatea aerului în Bucureşti, problema asta care a fost ascunsă de multă vreme şi vedem că oraşul acesta este condus pe contrasens. Această administraţie conduce oraşul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiţii serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminiţe sau târguri, lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esenţiale. Niciodată lucrurile esenţiale nu au fost mai deoarte de administraţia Bucureştiului decât sunt acum, a spus Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu a criticat birocrația excesivă și traficul infernal, actuala administrație bătând pasul pe loc la aceste capitole.

Theodor Paleologu a afirmat că dacă nu vor fi alegeri în două tururi, atunci el îl va susține pe Nicușor Dan.

Dacă eşti investitor în Bucureşti şi vrei să faci o afacere, niciodată nu au fost atât de multe bariere. Dacă eşti un om vulnerabil, parcă niciodată administraţiei nu i-a păsat mai puţin de tine. Dacă eşti un om care vrea să îşi facă treaba trebuie să faci calculul, pentru că petreci în fiecare zi o oră în trafic, în medie. 9 zile în fiecare an, ne spunea o statistică recentă, a adăugat Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu și-a lansat candidatura la Primăria Capitalei, deşi USR şi PLUS negociază pentru un singur candidat. Voiculescu este susţinut de PLUS, iar USR a anunţat că îl susţine pe Nicuşor Dan.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!