Virgil Popescu, contestat puternic de PSD

0

Legătură de „dragoste” între PSD și PNL este pe cale să se rupă, după ce social-democrații l-au atacat dur pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Aceștia susțin că el este principalul vinovat în criza de la energie și nu vine cu soluții.

Românii nu pot duce la nesfârșit povara incompetenței lui Virgil Popescu. Ministrul Energiei este total lipsit de idei referitor la ce măsuri ar trebui luate pentru a compensa creșterile de prețuri la energie electrică, gaze naturale și combustibil.

Ținând cont de faptul că se apropie sezonul rece în care va crește consumul și, prin urmare, vor crește costurile atât pentru populație, cât și pentru agenții economici, îi cer imperativ domnului ministru al Energiei să se trezească și să vină urgent cu soluții care să oprească și să descurajeze creșterea nejustificată a prețurilor la energie și gaze. Poate alege dintre soluțiile propuse de PSD sau soluțiile adoptate de alte țări din Uniunea Europeană, însă trebuie să o facă urgent, fiindcă românii nu pot duce la nesfârșit povara incompetenței sale, a scris deputatul PSD Mihai Weber pe pagina de Facebook a partidului.

PNL a susținut prin vocea purtătorului de cuvânt, Mihai Stroe, că o soluție va fi luată în cadrul Coaliției de guvernare.

 

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!