Viorica Dăncilă despre ultimatumul ALDE: PSD nu accepta un ultimatum

0

ALDE a înaintat un ultimatum premierului prin care cere ca până pe 20 august să prezinte un plan de restructurare a Guvernului. Viorica Dăncilă a răspuns cererilor lui Călin Popescu Tăriceanu după ședința CExN.

Vreau sa fac o precizare. PSD nu accepta un ultimatum. Discutiile in alianta sunt constructive, nu putem vorbi de ultimatumuri intre PSD si ALDE. Am discutat cu dl Tariceanu despre restructurare. In cadrul CEX am discutat despre remaniere, nu avem in vedere o restructurare in viitorul apropiat, dar avem in vedere o remaniere a ministrilor care nu au performat si o ajustare a programului de guvernare. Nu vorbim de ultimamuri, ci de cooperare in alianța.

Nu a cerut domnul Tăriceanu posturi în plus, în Guvern, și acest lucru nu funcționează. Am discutat de foarte multe ori despre reprezentarea în guvern. Nu îmi e teamă de un vot în Parlamentul României. Prioritar este programul de guvernare, modul în care îl vom ajusta și vom veni, la 1 septembrie, cu ajustarea lui, după ce îl vom discuta cu colegii. L-am votat acum 2 ani și jumătate și multe s-au schimbat de atunci, e nevoie de ajustarea programului de guvernare, a spus Viorica Dăncilă.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!