Un medic susține că pandemia de coronavirus va ține până în 2023

0

Pandemia de coronavirus este departe de a se încheia. Numărul tot mai mare de persoane infectate pe zi ce trece a făcut ca Streinu Cercel să susțină că virusul nu va dispărea din societate până în anul 2023.

Da. Categoric da. De la o persoană care este infectată în decursul unei serii de patru zile alte trei persoane vor fi infectate, după încă patru zile alte nouă persoane vor fi infectate și după încă patru zile încă 27 de persoane. Așa se face că de la o persoană infectată în decurs de 12 zile vom avea 40 de persoane infectate.

Puteți să faceți un calcul simplu coroborat cu populația României și să vedeți cam în cât timp populația va ajunge să treacă toată prin infecție. Fiind un virus cu răspândire relativ lentă se va întinde pe circa doi ani de zile. Suntem în 2020, mai puneți 2021, 2022 și în 2023 s-ar putea să respirăm ușurați, a spus Streinu Cercel, scrie alephnews.ro.

Din cauza faptului că s-au înmulțit numărul de persoane infectate cu coronavirus, lideri centrali și locali au luat mai multe măsuri de restricție. Autoritățile române fac apel la oameni să respecte regulile distanțare socială, să se spele pe mâini și să poarte mască.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!