Teodor Meleșcanu ar cam vrea să-i ia partidul lui Tăriceanu

0

Teodor Meleșcanu a anunțat, după ce a câștigat fotoliul de șef al Senatului, că ALDE trebuie să revină la guvernare și să reia legăturile cu PSD. Acesta a susținut că își va ajuta colegii din partid să obțină funcții importante.

Sunt membru ALDE și sper din tot sufletul că voi putea să contribui la relansarea ALDE.

Vreau să facem din ALDE unul din cele mai importante grupuri de echilibru din Parlament.

Au fost câțiva colegi (din ALDE) care au votat cu mine în turul 2.

Trebuie ca ALDE să contribuie la relansarea discuției cu PSD și să facem ce este necesar pentru o guvernare echilibrată. Nu am spus susținut, am zis de colaborare.

ALDE e un partid în opoziție față de Guvern. Ce se întâmpla în Parlament e cu totul altceva.

Nu sunt deloc un disident al ALDE.

Sunt foarte multe modalități să contribui la dezvoltarea ALDE. Prima va fi operațiunea de împărțire a principalelor funcții în cadrul Biroului Permanent al Senatului, al comisiilor și multe altele. Voi încerca să îmi promovez colegii astfel încât ei să își prezinte ideile, propunerile.

Haideți să fim serioși, vă închipuiți la vârsta mea că eu încep să fac partide? E o glumă. Contribui și eu cu ceea ce pot la consolidarea ALDE.

Noi am fost doi ani și jumătate în Guvern împreună cu PSD. S-au făcut multe lucruri bune și mai puțin bune ca în orice Guvern. E foarte delicat să stai pe peron și să dai cu pietre în geamurile trenului care trece. Nenorocirea este că dacă faci asta, rămâi pe peron pentru foarte mult timp, a declarat Teodor Meleșcanu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!