Solul din curtea lui Gheorghe Dincă, scanat cu aparatură specială

0

Gheorghe Dincă se întoarce astăzi la casa din Caracal. El va fi de față când anchetatorii vor scana solul cu o aparatură specială. În felul acesta se pot descoperi alte probe, posibil, îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani), iar apoi le-a ars cadavrele.

E greu să spun eu cine este Gheorghe Dincă. Eu nu împărtăşesc punctul de vedere conform căruia ar fi implicate şi alte persoane alături de dânsul. Nu cred că ar fi primit ordine, îl văd destul de mândru. Mi-am făcut o idee după cele opt ore de la audiere petrecute cu dânsul. Conform a ceea ce relatează el, pare să fie criminal în serie. După părerea mea, domnul Dincă cred că a suferit un şoc emoţional, o traumă psihologică la un moment dat. Dacă vă uitaţi la el, observaţi că are o mare problemă cu minorele. Nu am discutat cu el, dar logica lucrurilor duce spre aşa ceva. Este vorba de nişte crime pe care le face mânat de ceva. Asta trebuie să ne dea de gândit!, a spus avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi la Antena 3.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!