S-a anunțat când va fi depusă moțiunea de cenzură

0

Victor Ponta a spus când va fi depusă moțiunea de cenzură și ce șanse are să treacă. Liderul ProRomânia a susținut că o nouă criză economică mondială bate la ușă, iar politicienii noștri se țin de certuri în loc să pregătească țara pentru ce va veni.

Probabil săptămâna viitoare se depune moţiunea, iar în prima săptămână din octombrie va fi votată. Dacă nu trece, oricum pe 11 octombrie expiră mandatul actualului Guvern, pentru că se fac 45 de zile de când a plecat ALDE de la guvernare. Suntem exact ca în 2009, când au fost alegeri prezidenţiale, nu era guvern, era criză pregătită în afara ţării. Dar noi ne ocupăm doar de cearta internă.

După ce se vor termina alegerile prezidenţiale, vom fi ca în 2010. Vine bugetul pentru anul viitor. Deficitul bugetar va creşte, plus că anul viitor trebuie să începem să plătim faimoasele corvete, e şi legea salarizării unitare care produce efecte. Soluţia este restructurarea radicală a administraţiei publice. E o soluţie radicală, dar e singura posibilă, a afirmat Victor Ponta la dcnews.ro.

 

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!