Rareș Bogdan, candidatul PNL la Primăria Capitalei

0

Rareș Bogdan a declarat că va fi candidatul PNL la Primăria Capitalei dacă partidul îi va cere. Prim-vicepreşedintele PNL a recunoscut că va face acest lucru dacă partidul nu găsește o soluție viabilă sută la sută.

PNL este pe val, are un premier și un guvern performant și se află sub auspiciile unei guvernări de 5 ani de zile. PNL nu are cum să nu aibă un candidat propriu (…) Noi trebuie să dăm o soluție pentru București. Eu voi fi întotdeauna pompierul de serviciu acolo unde mi se cere, în orice loc din România sau din afară, dar cred foarte mult că colegii mei, sprijiniți fiind de Ludovic Orban pot să facă o figură excepțională. Dacă nu găsim o soluție sigură 100%, nu o să mă uit să vedem cum pierde partidul alegerile ca în 2016, a spus Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

Rareș Bogdan a afirmat că dacă va intra în luptă o va spulbera pe Gabriela Firea. Europarlamentarul este convins că va obține un scor aproape de 40%.

Dacă partidul consideră că strategia noastră este asta, n-am să mă dau la o parte. Eu am intrat în PNL din drag de liberalism, de PNL, pentru că-i cunosc istoria și cred în valorile liberale.

I-au minim 37-38%. În fața Gabrielei Firea care nu poate obține mai mult de 20%. Pe locul 3, după candidatul USR-PLUS, a adăugat Rareș Bogdan.

Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat data la care vor fi anunțați candidații pentru alegerile locale. Deocamdată, liberalii fac sondaje pentru a vedea care sunt preferații oamenilor.

Obiectivul nostru îl reprezintă buna guvernare a României, care este extrem de importantă pentru viața de zi cu zi. Bunăstarea de după guvernare depinde de scorul cu care PNL câștigă alegerile. Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile cu un scor cât mai mare. Obiectivul pe care ni l-am stabilit pentru stabilirea candidaților de primari este 1 martie, urmând să validăm mai apoi toți candidații în forul statutar. Sondajele avem ca obiectiv să fie finalizate până în 20 februarie, a declarat Ludovic Orbana cum câteva zile.

 

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!