Rareș Bogdan a anunțat că moțiunea de cenzură nu va trece

0

Rareș Bogdan a anunțat că nu există niciun plan ascuns între PSD și PNL. Liberalul este de părere că șansele sunt foarte mici ca moțiunea de cenzură să treacă.

Facem tot ce putem să impunem două tururi de scrutin. Facem tot ce e posibil să ajungem și la anticipate. Eu nu cred că reușesc să dea Guvernul jos. Noi susținem clar că vom găsi o soluție în orice situație de a impune și două tururi. Este cea mai importantă temă la care PNL nu poate renunța, a declarat Rareș Bogdan la Antena 3.

Indiferent ce se va întâmpla la moțiunea de cenzură tot Ludovic Orban va rămâne premier, a anunțat Rareș Bogdan.

Vom vedea în cazul în care cade Guvernul, deși șansele sunt mici. Va trebui ales unul dintre miniștrii Cabinetului pentru a conduce interimar sau Ludovic Orban. Chiar și în situația cu unii din ei, tot Ludovic Orban va fi. Ca să anulăm orice fel de speculație, Ludovic Orban rămâne premier și interimar și premier la al doilea mandat, a mai spus Rareș Bogdan.

Moţiunea de cenzură intitulată „Guvernul Orban/PNL – privatizarea democraţiei româneşti”, semnată de 208 parlamentari, a fost citită luni în plenul reunit al Parlamentului de deputatul PSD Daniel Suciu. Votul final va fi dat miercuri, 5 februarie, iar Ludovic Orban va vedea dacă va mai rămâne premier.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!