PSD susține că va fi criză dacă Ciolacu nu va fi premier

0

După lansarea ipotezei ca Marcel Ciolacu va trebui să aștepte până în toamnă pentru a deveni premier, social-democrații au atras atenția că acest lucru va duce la o criză politică majoră, iar alternativa o reprezintă întoarcerea la popor pentru alegeri anticipate.

Ultima obsesie născută în spațiul public – dacă se va face sau nu rotația – riscă să alimenteze o falsă percepție a unei viitoare crize politice. Iar românii și mediul de afaceri nu au nevoie de o grijă în plus. Eu sper că astăzi nu există oameni politici care doresc ca România să se întoarcă la harababura de dinainte de intrarea PSD la guvernare. E păcat să intoxicăm cetățenii cu discuții fără substanță, în condițiile în care există un protocol clar asumat. Nu avem nicio emoție cu privire la rotația guvernamentală și la desemnarea lui Marcel Ciolacu ca premier, s-a arătat în comunicatul PSD.

„Eu cred că președintele Klaus Iohannis nu va intra într-un joc iresponsabil, în acest context regional și internațional instabil”, au adăugat social-democrații în mesajul postat pe pagina de Facebook a partidului.

Marcel Ciolacu a anunțat că se lucrează la un nou program de guvernare, care va fi pus în practică după ce el va ajunge premierul României.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!