PNL nu se mai înțelege cu PSD? Informații contradictorii

0

Coaliția de guvernare sta pe un butoi cu pulbere, după ce deputatul PNL de Iași, Alexandru Muraru, a declarat, pentru news.ro, că „a schimba un premier cu un an înainte de alegeri, în plin conflict la marginea granițelor României nu ar fi un semnal bun”.

Cu toate acestea, PNL încearcă să liniștească apele și susține în continuare că PSD va prelua funcția de prim-ministru, de la sfârșitul lunii mai a anului viitor.

Şi Marcel Ciolacu a spus la un moment dat, înainte ca premierul Nicolae Ciucă să fie şi preşedinte PNL că dacă lucrurile merg bine în coaliţie şi la guvernare nu este sigur că va mai fi realizată rotativa, a declarat Alexandru Muraru, potrivit sursei citată mai sus.

PNL a reacționat imediat printr-un comunicat, în care se dezice de spusele propriului deputat.

Ideea rotativei guvernamentale este cuprinsă într-un angajament făcut de PNL la formarea coaliției de guvernare. PNL își respectă angajamentele, iar protocolul pe care se bazează actuala coaliție nu face excepție.

Nu există astăzi în partid nicio altă ipoteză decât implementarea rotativei anul viitor, conform protocolului, se arată în comunicatul PNL.

Foto: sandrinio.ro

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!