Patroana unui bar din Italia a afirmat că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu

0

Au apărut informații noi legate de cazul de la Caracal. Patroana unui bar din Italia a afirmat că a văzut-o pe Alexandra Măceșanu intrând la ea în incintă. Fata ar fi fost însoțită de un bărbat de origine arabă sau albaneză, iar la intrare Alexandra i-ar fi cerut ajutorul.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu, iar specialiștii INML au descoperit ADN-ul adolescentei în urma expertizării fragmentelor osoase prelevate din cuptorul improvizat, însă familia fetei speră, în continuare, că aceasta trăiește.

A luat un suc pe care i l-a plătit băiatul care a intrat după ea şi înainte să intre băiatul ăsta, ea a spus: “Te rog frumos, ajută-mă! Ajută-mă!” Eu i-am răspuns tot în română: “De ce să te ajut?” Şi după aceea, când a intrat băiatul acela în bar, s-a oprit.

Avea un maiou alb pe ea, un maiou. Avea o fustă de blugi, cu un lanţ pe partea stângă şi o pereche de tocuri înalte, roşii cu alb şi avea părul prins în coc. Ziceai că ori de beată, a băut ceva ori drogată ori era fumată. Nu ştiu ce să spun. Era palidă la faţă. Din spusele unor persoane care vin mereu la bar, care se uită mereu la emisiuni şi au spus: “Fata asta a fost dispărută acum două, trei luni din România, a afirmat patroana barului la Antena 1.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!