Noul an școlar vine tot cu probleme nerezolvate

0

Luni, 5 septembrie, începe un nou an școlar. Ca de obicei, autoritățile sunt nepregătite și încearcă să remedieze problemele pe ultima sută de metri. Ba mai mult, premierul României a anunțat că va merge în unitățile de învățământ cu dificultăți pentru a se asigura că se rezolva.

Există, din păcate, o stare prin care începerea anului de învăţământ ne ia prin surprindere şi am dorit ca, împreună cu conducerea Ministerului Educţaiei, conducerea Ministerului de Interne şi reprezentanţii structurilor din fiecare judeţ, să avem această şedinţă în care să putem să identificăm ultimele probleme. Sperăm să nu fie chiar pe ultima sută de metri şi să identificăm soluţiile şi modul prin care putem să sprijinim debutul anului şcolar de săptămâna viitoare, din data de 5 septembrie, a spus Nicolae Ciucă, potrivit digi24.ro.

Prim-ministrul a reiterat faptul că toți copiii au dreptul la educație și trebuie ajutați.

Şansa la educaţie trebuie asigurată pentru fiecare elev. Spuneam ieri că dacă trei elevi nu au transport, instituţiile statului trebuie să le asigure transport, pentru că au dreptul la educaţie şi la un proces de educaţie cum se cuvine, a adăugat premierul,  conform sursei citată mai sus.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!