Nicolae Ciucă a anunțat că Educația este prioritară

0

Negocierile de duminică dintre reprezentanții profesorilor și cei ai Guvernului au eșuat. Drept urmare, sistemul de învățământ se află în grevă generală. Cadrele didactice susțin că s-au săturat de promisiuni și vor fapte nu vorbe.

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că Educației este prioritatea numărul unu a Executivului, dat fiind faptul că noile legi se negociază de atâta timp.

Am asumat că prioritatea este educația și în continuare va fi public că prioritatea este educația, ea rămâne în topul asumărilor noastre la nivelul coaliției. Am discutat și am făcut în așa fel încât Legile Educației să fie cele mai dezbătute, deci, până în acest moment.

Este vorba de viitorul copiilor, este vorba de liniștea părinților și este vorba de ceea ce proiectăm pentru țara noastră, iar asta nu se poate face decât prin educație. Și atunci vă rog să vă aduceți aminte toate măsurile pe care le-am luat, nu vreau să le reiterez acum. Tot ce am putut să facem ca să dăm un semnal clar că educația este prioritatea noastră numărul unu, alături de sănătate. Este vorba de viitorul copiilor, este vorba de liniștea părinților și este vorba de ceea ce proiectăm pentru țara noastră, iar asta nu se poate face decât prin educație. Și atunci, vă rog să vă aduceți aminte toate măsurile pe care le-am luat, nu vreau să le reiterez acum, tot ce am putut să facem ca să dăm un semnal clar că educaţia este prioritatea noastră numărul unu alături de sănătate”, a spus Nicolae Ciucă la începutul negocierilor cu reprezentanții profesorilor, potrivit digi24.ro.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!