Marian Oprișan, încercare disperată să devină parlamentar

0

Scandal în PSD, după ce Marian Oprișan s-a pus singur pe lista partidului pentru un post de parlamentar, la alegerile din 6 decembrie. Consiliul Politic Naţional al PSD a invalidat lista venită de la Vrancea.

Organizaţia PSD Vrancea şi-a desemnat candidaţii pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în urma unei şedinţe condusă de vicepreşedintele organizaţiei, Nicuşor Halici. Totodată, membrii convocați au votat și schimbarea președintelui organizației județene numit de la centru, deputatul Angel Tîlvăr.

La Senat, lista era deschisă de Marian Oprişan, iar următorii erau Dumitrescu Cristian Sorin, Mihai Nedelcu şi Cristina Nedelcu.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc pe listă a fost desemnat Nicuşor Halici, urmat de Elena Stoica, Laurenţiu Daniel Marin, Vasile Carnariu Vasile, George Claudiu Nica, Doru Geany Bălan şi Aurel Şelaru.

Practic Marian Oprișan a încercat să preia puterea organizației PSD Vrancea prin interpuși, lucru neacceptat de Marcel Ciolacu.

Nu va fi pe liste niciun candidat trimis în judecată. Este o decizie clară și asumată.

Cel mai oportun e să rămână vicepreședinte la Consiliul Județean Vrancea. Se declanseaza din nou procedura de desemnare a candidaților și diseara vom lua decizia privind lista de la Vrancea, a spus Marcel Ciolacu.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!