Mălin Bot a anunțat un mare protest, la București, în 10 august

0

În data de 10 august se anunță mare protest la București în Piața Victoriei. Jurnalistul Mălin Bot afirmă că alianța PSD-ALDE are oameni infiltrați care vor încerca dispersarea manifestanților.

Foarte interesant la ce se pretează mafia ca să împrăștie lumea în 10 august. Două persoane despre care spun de luni de zile că sunt cârtițe #CiumaRosie, Săndel Matei și Tudor Cârstoiu, autorizează cu Primăria București o diversiune, în 10 august: Plimbarea oamenilor prin oraș, cu proteste prin alte piețe, scopul fiind dispersarea celor deciși să iasă în stradă.

Cârtițele cheamă oamenii de dimineață, probabil într-o zi călduroasă, ca să-i plimbe apoi prin București și să-i epuizeze până seara. Nu mă miră deloc să-i văd pe cei doi implicați în asemenea diversiune, îmi confirmă ceea ce spun public de luni de zile despre ei.

10 August 2018 a fost în Piața Victoriei și acolo trebuie să ne adunăm după ora 17.00.

Interesul PSD & ALDE este să fie cât mai puțini oameni în Piața Victoriei, așa că sunt puse cârtițele lor să facă tot felul de alte evenimente prin oraș, chipurile cu marș către piața Victoriei, marș la care tot ei provoacă agitație, Jandarmeria intervine și uite așa nu mai ajung toți oamenii în Piața Victoriei. Am mai depistat un eveniment prin Piața Universității, cu siguranță în același lor, a scris Mălin Bot pe Facebook.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!