Ludovic Orban, atacuri în rafală la adresa lui Florin Cîțu

0

Ludovic Orban nu a trecut peste înfrângerea suferită la Congresul PNL, în fața lui Florin Cîțu, când a pierdut șefia partidului, și a lansat o serie de atacuri asupra echipei câștigătoare.

După o campanie în care racolarea în ”echipa câștigătoare” s-a făcut mai mult cu arcanu, după o campanie în care au fost dați afară toți susținătorii mei, după o campanie dominată de presiuni și amenințări, după o campanie în care au fost utilizate promisiuni de bani publici, după o campanie în care președintele PNL a fost atacat mai mârșav decât de către PSD, totul a culminat cu un așa numit Congres în care s-a încălcat cel mai important drept într-o democrație: dreptul de a alege.

Să vezi miniștri, primari, liderul grupului de la Senat cum împiedică oameni să voteze, cum forțează oamenii să voteze cu un anumit candidat.

Planificatorii acestei lovituri de partid, care au orchestrat cea mai dură lovitură la adresa democrației și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat PNL în ceva ce n-a fost niciodată în istoria sa. L-au coborât la cele mai de jos cote de popularitatate din istorie, l-au adus la un nivel la care nu a fost niciodată, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban şi-a trimis demisia de la Camera Deputaţilor la sediul PNL.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!