Ludovic Orban acuză parlamentarii de populism

0

Premierul Ludovic Orban a criticat atitudinea Parlamentului care adoptă pe bandă rulantă legii populiste în plină criză economică, doar pentru a atrage voturi politice. Șeful Guvernului a îndemnat miniștrii să fie în alertă și să comunice populației situația financiară a țării.

Parlamentul iar a mai făcut o nefăcută. A trecut o lege și trebuie să avem grijă. Trebuie să stăm tare în șa, pentru că în fiecare săptămână Parlamentul ne mai toarnă câteva reglementări în care ne mai generează cheltuieli pentru care nu mai există resurse. Parcă vor să ducă România în stare de a nu mai putea să facă față plăților. Un asemenea gest de iresponsabilitate… Încercați să fiți mai activi în comunicarea publică, să prevenim toate năzdrăvăniile astea, să oprim populismele astea care ne generează o situația în care foarte greu vom putea face față obligațiilor generate în Parlament.

La dezbaterea în plen să fie prezenți miniștri pentru ai convinge pe parlamentari că nu trebuie să voteze ca în an electoral, ci în funcție de argumente solide, a spus Ludovic Orban în ședința de Guvern.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a spus că legea care prevede acordarea despăgubirilor pentru secetă, la care a făcut referire șeful Executivului, neavând acceptul Comisiei, nu se va putea aplica niciodată, potrivit Mediafax.

Totodată, parlamentarii au votat, miercuri, dublarea alocației pentru copii pentru a doua oară în decurs de câteva luni.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!