Lia Olguța Vasilescu, candidatul PSD la Primăria Craiovei

0

PSD a anunțat oficial, joi seara, că Lia Olguța Vasilescu este candidatul social-democraţilor la Primăria Craiovei.

Soția lui Claudiu Manda a anunțat că nu mai este interesată de postul de parlamentar și vrea să revină, iar, la conducerea orașului din Bănie.

Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, în unanimitate, candidatura mea la Primăria Craiovei. Am fost foarte onorată să constat, în urma sondajului de opinie realizat, că locuitorii orașului consideră că am fost cel mai bun primar de după revoluție și că un procent foarte mare dintre ei își doresc să revin ca primar. Le mulțumesc pentru încredere, atât lor cât și colegilor mei, și îi asigur că, în următorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toți cetățenii să se regăsească în proiectele primariei!
În perioada imediat următoare voi prezenta echipa și programul cu care vin la primarie, cu o listă de investiții necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci și pentru a avea cel mai frumos municipiu reședință de județ din România, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii a anunțat decizia de a candida pentru fotoliul de primar în cadrul Biroului Permanent Local al PSD Craiova.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!