Klaus Iohannis: PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii

1

Klaus Iohannis a declarat în fața organizațiilor PNL București și Ilfov că s-a opus modificărilor legilor Justiției propuse de PSD. Șeful statului consideră că în domeniul acesta mai este de rectificat un singur lucru desființarea Secției speciale pentru anchetarea magistraților.

Pesediștii noștri au condus pe contrasens. PSD a intrat din prima zi de guvernare pe contrasens cu românii. Și ce am făcut eu în acest timp? Eu am făcut tot ce a putut să facă președintele României. Nu îmi place să mă laud, sunt omul cuvintelor mari, dar dacă tot ne-am uitat la video, dar pe cei doi elefanți de la început i-am alungat. Nici amnistie și grațiere nu au reușit, nici Codurile penale nu au reușit să le strice, așa cum și-au imaginat. Și să nu credeți că nu au reușit fiindcă că le-a venit mintea la cap. M-am suit eu în capul lor. Și legile justiției, mai știți de câte ori le-am trimis înapoi la Parlament și la CCR? A mai rămas treaba cu Secția specială de rezolvat. Și o rezolvăm și pe asta.

Cum am putut noi românii să ajungem în această situație extrem de neplăcută și, ca să fim sinceri, și neașteptată? Cum am putut noi să ajungem să fim conduși de acest PSD deraiat, debusolat, și să avem un guvern care face atâta rău României? PSD-ul a condus marea majoritate a anilor din ultimii 30 de ani, dar ce și-au permis în ultimii trei ani e nemaivăzut și nemaiauzit. PSD, în realitate, e principala piedică în dezvoltarea României. PSD-ul a ajuns la putere după alegeri, fiindcă lumea nu s-a dus. Și dacă vrem să fim foarte sinceri, poate și noi puteam să lucrăm mai mult, să fim mai activi, mai convingători și să îi ducem pe români la vot în decembrie 2016, a spus Klaus Iohannis.

Citește
1 Comentariu
  1. Stefaniu Ioana spune

    Din păcate, faptele vorbesc şi ele spun că aţi reuşit să daţi şanse la trei guverne PSD consecutiv în ultimii 2 ani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!