Klaus Iohannis a anunțat consultări politice după demiterea Guvernului Florin Cîțu

0

Guvernul Florin Cîțu a demis prin moțiune de cenzură. În plenul Parlamentului 281 de parlamentari au votat moțiunea depusă de PSD. Toți membrii PSD, USR și AUR au votat plecarea lui Florin Cîțu din fruntea Executivului.

Președintele Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă în care a anunțat consultări politice la Cotroceni pentru săptămâna viitoare.

Trist, dar adevărat, cuvântul criză este cel care descrie situația României cel mai bine.

Ce s-au gândit politicienii noștri, să mai adauge o criză.

Azi, Guvernul a picat în Parlament.

Oamenii nu știu ce să mai înțeleagă, e o situație complicată generată de politicieni cinici, unii purtând masca reformismului, alții clamând grija pentru români.

Să vedem ce s-a întâmplat dincolo de aceste declarații. USR a fost parte în coaliția de guvernare, a plecat din guvern și a votat moțiunea de cenzură de astăzi. Astea sunt faptele, restul e discurs politic, demagogie sau cum vreți să-i spuneți.

Trebuie să găsim o soluție, avem pandemie, criza la electricitate, vine iarna.

E nevoie de decizii mature.

Pentru a da timp partidelor politice să se întrunească în forurile interioare, să găsească abordări maturi, voi convoca consultări cu partidele politice abia săptămâna viitoare. Acum se cere maturitate, dar responsabilitate, a declarat Klaus Iohannis.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.