Ionel Dancă: PSD, un partid de hoți și de mafioți

0

Viorica Dăncilă a fost înregistrată pe ascuns în ședința CEx, unde spunea că miza nu este funcția de premier ci Justiția. PNL consideră afirmațiile, prin vocea domnului Ionel Dancă, extrem de grave, care arată că PSD-ul este interesat doar să îi apere pe hoți.

PSD, un partid de hoți și de mafioți! Înregistrarea audio de la ultimă ședință de grup a parlamentarilor PSD este dovada clară că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dancila va trece și că le-a intrat frica în oase pentru că dacă pierd guvernarea mai scapă cine poate.

Asta arată că PSD a rămas în epoca Dragnea și că teama de dosare penale continuă să-i macine. Viorica Dăncilă le spune explicit că ”Mizele sunt legate de dosare, de secția specială, de numirea procurorilor. Sper că nu vreți să ne întoarcem…”. Da, exact asta e miza lor, să fugă de dosare și de procurori, și de aceea se agață cu disperare de guvernare pentru că doar așa cred că mai pot controla Justiția.

Iar ”apartenența” la acest grup infracțional și solidaritatea de gașcă se răsplătește cu bani de la buget pentru ca ”ei să simtă cu adevărat ce înseamnă MERITOCRAȚIE în PSD”, le promite ministrul care are în pix banii din PNDL, Daniel Suciu.

Vă dați seama ce înseamnă meritocrație în PSD?! Să se acopere unii pe alții pentru a scăpa de dosare penale și drept răsplată își împart banii publici după bunul plac.

În PSD este o adunare de borfași care își simte sfârșitul aproape. Acești hoți de țară vor fi scoși de la guvernare cu un vot zdrobitor la moțiunea de cenzură iar PNL este garanția că acest lucru se va întâmpla cu votul parlamentarilor din Opoziție și al celor care nu mai vor să fie legați de grupul infracțional din PSD. #RomaniaFaraPSD, a scris Ionel Dancă.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!