Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să își mute banii din țară

0

Gigi Becali are probleme serioase cu procurorii DNA care îl acuză de spălare de bani. Acesta pare a fi decis să își mute toți banii din țară în străinătate.

El a afirmat că va înștiința SRI și DNA că procurorii îl hartuiesc.

E posibil să mă retrag puțin din viața publică. Acum am fost anunțat că trebuie să mut conturile de la bănci, din cauza procurorilor. Și ale mele, și ale fetelor. În 30 de zile eu trebuie să-mi mut conturile. O să întreb și eu: ”Domne, mai am voie să stau în România?” Eu unde să țin banii, dacă nu la bănci? O să fac niște adrese, la SRI: ”Bă, nu mă mai vreți în România?”

Dacă nu îmi țin băncile banii, pentru că sunt procurorii pe ei toată ziua, că spălare de bani. Ce spălare de bani, demonstreaz-o? O să mă duc și eu la DNA: ”Domne, e în regulă ce face procurorul ăsta?” Sunt hărțuit într-un hal fără de hal. Trebuie să-mi zică: ”Băi, Becali, noi nu vrem să te muți din România”. Atunci rezolvați cu ălă, cu Ionescu, ăla. Nu-mi mai țin băncile banii, păi ce să fac cu ei, a declarat Gigi Becali la Pro X.

Patronul FCSB-ului este supărat și în plan sportiv, după ce Dinamo a făcut instrucție cu echipa sa.

Chiar și așa, Becali nu vrea să renunțe la FCSB și a afirmat că va găsi o soluție să controleze formația.

Echipa nu pot să o las. Chiar dacă este să mă mut. Echipa nu o desființez. O să găsesc o modalitate să lucrez cu băncile de afară, sau să văd ce bancă de la noi vrea să-mi țină banii, a mai spus Becali.

Gigi Becali a fost, săptămânile trecute, la DNA împreună cu nepotul său Vasile Geambazi. La ieșire din sediul instituției patronul FCSB a fost pus sub acuzare pentru spălare de bani în valoare de 60 milioane euro.

Mi-e frică foarte tare, tremur de frică. Am spălat bani cu nepotul meu. S-au dus banii din contul meu în contul lui şi din contul lui la mine în cont. Am spălat bani, hai, fix, la revedere. Suntem în post, voi credeți că dracii stau? Nu le convine când văd Biserică, rugăciune, aia nu le convine. Și atunci ce fac? Acționează. Cum să acționeze? Fericiți când vă vor prigoni pe voi. Prigoană! Asta nu e prigoană? Prigoana unde poate să fie, decât la familiile creștie unde e rugăciunea, unde e biserica, acolo e prigoana. Eu mă bucur, că dacă n-ar veni prigoana înseamnă că nu sunt demn de Hristos, spunea la ieșirea de la DNA Gigi Becali.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. AcceptăCitește mai multe aici!