Care este povestea fetei care a renunțat la tot pentru a deveni șofer de TIR?

0

Cătălina Deac Vlașin a absolvit două facultăți și a urmat cursurile a două programe de master. Este o fire deschisă, sociabilă, inteligentă și ar fi putut avea orice slujbă își dorea, dacă se îndrepta în direcția respectivă.

Fata de 28 de ani este din Maramureș și a decis că nu mai vrea să stea 8 ore într-un birou și vrea să fie liberă, astfel a decis să devină șofer de TIR. Cătălina a studiat ingineria alimentară și psihologia și visa că, într-o zi, va schimba lumea, însă lucrurile în viață rareori se întâmplă cum planifici.

Am fost refuzată pe un post de operator, pentru că eram supracalificată. După doi ani de zile mi-am dat seama că bat pasul pe loc, că acolo am rămas. Am fost operator etichetare 3 luni și de acolo încolo făceam același lucru zi de zi, cu un salariu care nu-mi ajungea să, să…nimic, doar să supraviețuiesc, a mărturisit Cătălina Deac Vlașin, pentru Digi24.

În prezent, Cătălina a devenit șofer profesionist de TIR și face, deocamdată, doar curse Interne. Fata povestește că traseul este plin de peripeții și trebuie să fie tot timpul concentrată la maxim.

Era o vorbă că dacă faci ceea ce-ți place, nicio clipă din viața ta nu simți că lucrezi și văd asta acum și e foarte adevărat. Sunt zile întregi în care, într-adevăr, dormim acolo, trăim acolo, mâncăm acolo, dar nu văd în asta o problemă. Camionul te învață să trăiești cu strictul necesar și dacă reușești să faci asta, poți să faci orice în lumea asta, a adăugat fata pentru sursa citată mai sus.

Citește

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Citește mai multe aici!